Novi Hefner: Teško mi je, svake večeri spavam s četiri djevojke

Ja sam mješavina Velikog Gatsbyja, Hugha Hefnera, Vuka s Wall Streeta i Tonyja Starka koja ima ukusa i stila te nosi Versace odjeću.

Mogu se lako pretvoriti i u fiktivnog lika Willy Wonka, opisuje sebe poduzetnik Trevers Beynon (46). Živi u obalnom australskom gradu Gold Coastu u golemoj vili koja je poznata kao Candy shop, a u njoj je stalno okružen golim ženama, prenose 24sata.hr.

Beynon je od roditelja naslijedio unosni biznis cigaretama čija se vrijednost procjenjuje na preko 330 milijuna kuna i svoje bogatstvo uglavnom troši na razuzdane zabave. Australac je u braku s Taeshom Beynon (27) te imaju dvije kćeri, a svi žive u vili zajedno s brojnim ženama.

– Naš brak funkcionira jako dobro jer imamo puno toga zajedničkog. Oboje volimo seksi djevojke. Kad si slobodan, biti “playboy” je lako, probajte, rekao je tajkun koji s prvom suprugom, manekenkom Ninibeth Leal ima sina Valentina i kćer Lucianu. No, ona ipak nije mogla dugo trpjeti njegov stil života.

Taeshi ne smeta dijeliti muža s drugim ženama. Trevers tvrdi kako je s njim jer je zabava zarazna. Smatra da možeš imati aute, novac i ostali luksuz no samo uzbuđenje traje dugo.

– Sretna je sa mnom u ovoj vili kao i druge djevojke, rekao je Trevers u intervjuu za australski magazin Ocean Road. Teasha kaže da su uvijek postojale brojne žene u životu njezina muža, a ponekad dođu i žive u vili samo nekoliko tjedana i odu. Ne smeta joj što se “bacaju” po njemu.

– Ja sam se udala za njega. Ima puno djevojaka, ali samo jednu suprugu, objasnila je. Tajkun ističe da mu je najteže navečer, kada je vrijeme za spavanje. Tada se mora usredotočiti na više žena, ne kao većina muškaraca na samo jednu.

– One obožavaju moje kreativnost i maštu. Trebate se potruditi kada imate nekoliko djevojaka, ispričao je. Dodao je kako su mu četiri žene u krevetu prosjek i požalio se da se često ne naspava zbog strastvenih igrica.

Često organizira razuzdane zabave, a prošle godine je tokom jedne moralo intervenirati nekoliko vozila Hitne pomoći. Naime, tajkunove partijanerice su pretjerale s alkoholom i drogom. No, Travers kaže da postoje stvari koje više cijeni od najboljih i najvećih zabava.

– To su moja djeca i porodica, istaknuo je te dodao kako im je uzor te da ih štiti i omogućuje im sve potrebno za život. Ne obazire se na brojne kritičare njegovog stila života koji smatraju da je odvratno i degradirajuće što djeca žive u kući s njime te gledaju “razvratnosti”. Taeshini baka i djed su očajni jer ne mogu doći do nje i praunuka.

– Želimo ući tamo, zgrabiti ih i izvući iz te vile. To što se odvija u toj vili nam lomi srce. Travers misli da je sve to smiješno, ali nije, rekli su shrvani Graham i Evon Appleby.

Ne shvataju kako se neko može diviti takvom načinu života i dopustiti da djeca to proživljavaju.

Related posts