Bizarnostima nikad kraja: Osoblje hotela u Amsterdamu fotografirat će vas za Instagram

Uhvatiti savršen trenutak nije najlakša stvar. Doduše, uvijek možete pitati nekog prolaznika da vas fotografira, ali u ovom amsterdamskom hotelu, čak ni to nije potrebno. Naime, osoblje je ovdje obučeno za “okidanje” perfektne Instagram fotografije.

Vlasnici hotela angažirali su Debru Barraud, slavnu blogericu, koja je održala radionice s temom kako napraviti idealnu Instagram fotografiju Vlasnici hotela angažirali su Debru Barraud, slavnu blogericu, koja je održala radionice s temom kako napraviti idealnu Instagram fotografiju.

Ideja je to koju je uveo luksuzni hotel “Kimpton De Witt”, a i u njemu samom postoji nekoliko popularnih mjesta za fotografiranje.

Vodeći se tom idejom, vlasnici su angažirali Debru Barraud, slavnu blogericu koja je održala radionice s temom kako napraviti idealnu Instagram fotografiju.

– Moj cilj je uvijek uhvatiti trenutak koji čini svaku osobu posebnom i unikatnom. Svaka osoba ima svoju priču, a meni je bilo izuzetno drago sarađivati s ekipom iz Kimpton De Witt hotela – izjavila je blogerica Debra.

U svakom slučaju, ako uz dobar odmor želite i dobre fotografije, znate koji vam hotel u Amsterdamu to može pružiti.

Related posts