Skuhao suprugu, pravdao se da sprema svinjsku supu

Australiju je prije tri godine potresla vijest o zvjerskom ubistvu koje je počinio dvadesetosmogodišnji Markus Volke iz Brizbejna.

Naime, Volke, inače kuvar, isjekao je svoju suprugu Majang Prasetjo (27) u oktobru 2014. godine i dijelove njenog tijela skuvao u stanu. Sve ovo je otkriveno nakon što je policija upala u stan zbog pritužbi na čudan miris.

Volke je bježeći od policije skočio sa balkona nakon čega je prerezao sebi vrat. Dijelovi tijela njegove supruge prnađeni su u loncu na električnom šporetu u njegovom stanu i u kanti za smeće. Međutim, priča je ponovo ovih dana dospjela u centar pažnje jer je objavljen snimak telefonskog razgovora Volkea i neimenovanog električara.

Naime, ubica je zvao majstora zbog kvara na električnom šporetu. Razgovor prenosimo u cjelosti: “Dobar dan, jesam li dobio električara?” “Jeste, izvolite?” “Kuvao sam na električnom šporetu, kada se jelo prekuvalo i počelo da curi prema pekari. Odjednom se začuo prasak i sve se isključilo. Možete li doći da to popravite danas?”

Kada je električar došao, Volke ga je upozorio na smrad i opravdao se da kuva svinjsku supu. Električar je zabilježio da su se oko stana nalazile boce izbjeljivača, gumene rukavice i smeće. Motiv ubistva ostao je do danas nepoznat, ali je poznato da je nesrećna žena bila transseksualka.

Related posts