Novi celebrity par: Priyanka Chopra se ne odvaja od 10 godina mlađeg pjevača

Lijepa Indijka Priyanka Chopra, glumica i bivša Miss svijeta, do sada je uspješno skrivala svoj ljubavni život od očiju javnosti. Nikada otvoreno nije pričala o svojim vezama, a jednom prilikom je za indijski časopis Filmfare izjavila da će o tome pričati tek kada na ruci bude imala prsten.

Sada su u javnosti ipak procurile neke informacije o njenom novom potencijalnom dečku, koji je od 35-godišnje Priyanke mlađi čak 10 godina, a također je slavan. Riječ je o pjevaču Nicku Jonasu, koji u posljednje vrijeme provodi puno vremena s lijepom glumicom, kako navodi People.

Glasine je dodatno rasplamsala fotka na Instagramu njihovog zajedničkog prijatelja, na kojoj se vidi da su Priyanka i Nick zajedno proslavili Dan sjećanja (Memorial Day).

Par je viđen i kako prošlog petka zajedno uživa na koncertu Beauty and the Beast Live u dvorani Hollywood Bowl, piše Just Jared, a dan nakon obožavatelji su ih vidjeli na košarkaškoj utakmici.

A iako ni u jednoj od tih prilika nisu pokazali da između njih postoji išta više od prijateljstva, izvor blizak glumici za Us Weekly je otkrio da “oboje gaje romantične osjećaje jedno prema drugom te da neprestano flertuju preko poruka”.

Nicka Jonasa nedavno se povezivalo i s Jennom Dewan, bivšom suprugom Channinga Tatuma.

Related posts