Nova misica BiH, Aida Karamehmedović: Volim samouvjerene muškarce koji su pravi džentlmeni

Aida Karamehmedović nova je Miss Bosne i Hercegovine koje će predstavljati našu zemlju na izboru “Miss svijeta 2017” koji će se održati 18. novembra u Kini.

Ana Marija Jurišić trudna: Nisam nikada imala estetsku operaciju, a ako poslije poroda bude potrebno uraditi ću deset
Aida je porijeklom iz Trebinja, ali je rođena i veliki dio života je proživjela u Švedskoj. Krunu joj je na večerašnjoj svečanosti u Sarajevu uručila prošlogodišnja misica Halida Krajšnik.

“Trebalo mi je malo vremena da sve utiske saberem. Osjećala sam euforiju i ponos što ću predstavljati svoju zemlju na takmičenju ljepote”, rekla je za Source nova misica, Aida Karamehmedović.

Naša sagovornica tvrdi da su pripreme za takmičenje protekle odlično i da je iza nje lijep i zabavan period koji je provela sa ostalim finalisticama ovog takmičenja. Pobjedu kaže nije očekivala, ali jeste priželjkivala.

“Bile su tu još tri ili četiri djevojke za koje sam mislila da bi mogle pobjediti, ali sam sve vrijeme imala osjećaj da ću ja biti pobjednica”, iskrena je Aida.

Titulu prve pratilje osvojila je Darja Hajdukov iz Tuzle, a titulu druge pratilje Ivona Vučković iz Bileće. Lenta za Miss fotogeničnosti pripala je Daliborki Popović, za Miss Televotinga BiH Emini Dedić, Miss interneta Žanin Pavlović te Miss Abc Fashion TV BiH 2017 Vanesi Žižo.

Naša pobjednica se modelingom bavi od malih nogu, a svijet mode ju je uvijek zanimao.

“Volim fotografiranje i od malih nogu sam pokazivala interes za to. Ušla sam u svijet mode kada sam dobila ponudu da radim za jednu modnu agenciju u Švedskoj. Nemam nikakve planove za naredni period, vidjeti ću poslije Kine šta će se desiti, ali vjerujem u to da me najbolji dani života tek čekaju”, rekla nam je aktuelna miss Bosne i Hercegovine.

“Miss svijeta 2017” će biti veliki spektakl kao i svake godine, tvrdi Aida i dodaje kako je sretna što će biti dio toga.

“Ja ću dati sve od sebe i na najbolji način predstaviti sebe i svoju zemlju. Prirodna sam i iskrena i mislim da tako najbolje možeš uspjeti u mnogim situacijama”, kaže Aida Karamehmedović.

Inače, Aida je završila fakultet grafičkog dizajna, čime se trenutno i bavi. Voli fitnes i ide u teretanu više puta sedmično. Voli da kuha, gleda filmove i čita spiritualne knjige. Kada je u pitanju ljubavni život, Aidino srce je zauzeto.

“Volim samouvjerene muškarce koji su pravi džentlmeni. Imam veliku podršku od familje i to mi puno znači. Veoma sam odlučna kao osoba i kada imam neki cilj trudim se da ga ostvarim”, rekla nam je aktuelna miss Bosne i Hercegovine, Aida Karamehmedović.

/source.ba

Related posts