Miralem Pjanić na listi igrača koji napuštaju Juventus, šta je sa Ronaldom?

Portugalac bi i naredne sezone trebao nositi dres Stare dame, ali će u ljeto 2020. godine vjerovatno napustiti Torino

Miralem Pjanić, fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, broji možda i posljednje utakmice u dresu Juventusa!

Tako bar tvrdi italijanski Sport Mediaset, koji je objavio listu igrača koji će na kraju sezone, odnosno u ljetnom prijelaznom roku, po svemu sudeći, napustiti Juventus.

Osim našeg veznjaka dozvolu za odlazak iz Torina dobili su Paulo Dybala, Douglas Costa, Alex Sandro, Andrea Barzagli i Martin Caceres.

Barzagli na kraju sezone završava karijeru, a odbranu Stare dame trebali bi napustiti i Caceres, te Alex Sandro. Što se tiče veznog reda, osim Pjanića, navjerovatnije odlazi i Douglas Costa, dok će nakon razočaravajuće sezone klub napustiti i Dybala.

Isti izvor tvrdi da Pjanić može napustiti klub u slučaju ponude koja će zadovoljiti klub. S druge strane naglašeno je kako je još otvoreno pitanje oko Cristiana Ronalda. Portugalac bi i naredne sezone trebao nositi dres Juventusa, ali će u ljeto 2020. godine vjerovatno napustiti Torino i karijeru nastaviti u SAD-u.

Što se tiče Pjanića za njega je interes iskazao slavni Real Madrid, a Fali Ramadani zastupnik našeg najskupljeg reprezentativca već je boravio na pregovorima u Madridu.

Prikaži sliku na TwitteruPrikaži sliku na TwitteruPrikaži sliku na TwitteruPrikaži sliku na Twitteru

Forza Juventus@ForzaJuve2017

Players who will leave Juventus in the summer:

– Paulo Dybala
– Douglas Costa
– Miralem Pjanic
– Alex Sandro
– Andrea Barzagli
– Martin Caceres

[SportMediaset]

Broj osoba koje o tome govore: 131

 

Related posts