Bišćanka pjevala u duetu s Kaliopi pred više hiljada ljudi, a sad očarala i žiri Zvezda Granda (VIDEO)

U posljednjoj emisiji regionalno popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” nastupila je i nova favoritkinja Krajine, 27-godišnja Aldina Beširević Tatarević iz Bihaća. 

Aldinu je estradna scena upoznala kada je na ZMBT – Zvijezda možeš biti ti osvojila visoko peto mjesto u ukupnom poretku. Takmičila se prije nekoliko godina, a onda je saznala da je trudna. Sinoćnji nastup u Zvezdama Granda bio je njen veliki povratak.

Završila je srednju muzičku školu i povremeno nastupa. Za sebe kaže da je vesela i komunikativna osoba.

Takmičarka je otkrila da je dobila kćerku koja ima neobično ime Rajna na šta se Jelena oduševila jer je razumjela da je ime djevojčice Rejna, što bi na španskom jeziku značilo kraljica.

Aldina se predstavila pjesmama “Ginem” grupe Magazin i “Ljubav čuvam za kraj” Lepe Brene. Njeno pjevanje nagradili su glasovima Ana i Đorđe. Ana nije željela da joj bude mentor i “da” joj je dala samo kao podršku. Đorđe je rekao kako ga je prva pjesma podsjetila na Dalmaciju koju jako voli i da zbog toga želi da joj bude mentor.

U bekstejdžu su bili Aldinini stričevi od kojih je jedan otkrio kako je ona već imala zapažene nastupe pred više hiljada ljudi kada je pjevala u duetu sa Kaliopi.

Ova simpatična djevojka ide u drugi krug takmičenja zahvaljujući Đorđu koji će joj biti mentor.

Related posts