Zvijezda “Baywatcha” samo u jednom danu išla na četiri hirurška zahvata

Glumica i bivša Playboyeva manekenka koja je glumila u seriji “Baywatch” požalila se da joj se tijelo promijenilo nakon dva poroda. Više od svega, kaže, želi zablistati na plaži.

Donna D'Errico (49) glumila je Donnu Marco u “Baywatchu” od 1996. do 1998. godine. Glumica je, poput svojih kolegica, u seriji trčkarala plažom u crvenom jednodjelnom badiću, koji joj ističe zanosne obline.

Iako se nastavila baviti glumom, napravila je dugogodišnju pauzu u karijeri kako bi se posvetila majčinstvu. Rodila je dvoje djece, Rhayna (24) i Frankie-Jeana Sixxa (16).

– Tijelo mi se nakon dvije trudnoće promijenilo. Ostalo mi je viška kože na trbuhu, a kasnije sam se debljala i mršavjela, pa imam i viška kože na rukama – požalila se Donna koja je posjetila poznatog estetskog kirurga Michaela K. Obenga.

D'Errico se poželjela vratiti u “top formu” u kakvoj je bila prije 20 godina, ali u samo jednom danu. Donna se odlučila pred kamerama emisije “Inside Edition” otići na četiri zahvata kako bi ponovno mogla “uskočiti” u crveni badić i prošetati plažom.

– Cilj mi je ponovno nositi taj badić i vratiti samopouzdanje – rekla je Donna.

Hirurg je glumici iz donjeg dijela trbuha liposukcijom izvadio dva litra masnoće i to joj ubrizgao u stražnjicu.

– Nakon svih zahvata, osjećam se odlično. Nisam mislila da ću ponovo odjenuti crveni kupaći ispred kamere, ali evo me ovdje – ponosno je izjavila Donna.

Related posts