Upoznajte Lidiju, najseksipilniju policajku u regionu

Lidija Takač je najpoznatija i zasigurno najseksipilnija policajka u Srbiji. Svoju popularnost je stekla zahvaljujući društvenoj mreži Instagram.

Ovu pripadnicu MUP-a Srbije na toj društvenoj mreži prati više od 18.000 ljudi, a broj njenih pratilaca se povećava iz dana u dan.

Seksi plavuša je od svojih Instagram obožavalaca dobila epitet “najseksipilnija policajka u Srbiji”, a ona svoje brojne fanove svakog dana obraduje novom provokativnom fotografijom.

Ljubiteljima društvenih mreža podjednako se dopadaju Lidijine slike u policijskoj uniformi i civilu. Posebno su im drage njene objave sa bazena i mora u kupaćem kostimu.

Ispod svake slike Lidija ima više desetina komentara, mahom pripadnika muškog pola, koji ne kriju svoje oduševljenje, ali se ne libe ni da joj osim komplimenata upućuju i nepristojne ponude.

“Uhapsi me, molim te!”, “Kriv sam, privedi me”, “Predajem se”, samo su neki od brojnih komentara upućenih na račun atraktivne plavuše.

Da Lidija itekako voli svoj posao, dokazuje svojim slikama u uniformi i sa terena. Tako je ispod jedne slike u policijskoj garderobi napisala: “Sretna sam ko malo dijete, od trepavice pa do pete” i “Posao je pjesma”.

Dok većina njenih pratilaca sa oduševljenjem prihvata svaku njenu objavu, ima i onih koji smatraju da neko ko radi tako ozbiljan i odgovoran posao ne bi trebalo da dijeli svoju intimu na internetu.

Related posts