Snimio zastrašujuću nesreću, pravda krivca stigla osam mjeseci kasnije

Motociklista iz Los Angelesa potencijalno je načinio nekoliko krivičnih dela rizičnom vožnjom koja je prošlog juna završila prevrtanjem jednog vozila na autoputu u Santa Klariti.

Ovaj incident se dogodio prošlog ljeta, a vinovnik je uhapšen tek prije mesec i po. Kako su kalifornijski mediji pisali, ovo se može kategorisati u slučajeve “bolje ikad nego nikad”, a slučaj je zainteresovao širu javnost pošto je snimak ovog incidenta postao viralan na internetu. Naime, ispostavilo se da je sve to neko snimio mobilnim telefonom.

Inače, motoriklista je 45-godišnji Andrew Flannigan iz Arlete (šire područje Los Angelesa). Na snimku se vidi kako se motociklista “gura” za poziciju na putu sa srebrnim “sedanom” koji je posle sudara naletio na kadilak koji se prevrnuo, pisao je FOX news.

Pozadina zastrašujućeg videa krije još jednu zapanjujuću činjenicu. Srećom, vozač “kadilaka” koji se prevrnuo prošao je samo sa lakšim povredama.

Policija je “posle osam mjeseci prismotre i izgradnje slučaja” uhapsila Flannigana (brzo je pušten uz kauciju od 110.000 dolara). Vozač srebrnog sedana je prošao bez optužnice, iako se po medijima tumačilo da se vidi da je i on “sasjekao” put motociklisti.

Related posts