Prostituku tukao do smrti, sumnja se da je ubio klijent

Policija traga za osobom koja je tupim predmetom nasmrt pretukla Ivanu Vučetić (37) u Beogradu, u noći između protekle subote i nedjelje. Telo nesrećne žene pronađeno je u napuštenom vagonu na Glavnoj željezničkoj stanici, gdje je ona živjela posljednjih sedam dana. Sumnja se da se bavila prostitucijom, kao i da je zločin počinio neko od njenih klijenata.

Dosadašnji rezultati istrage ne isključuju mogućnost da je zločin počinio i neki imigrant koji je koristio njene usluge. Navodno, oni su joj bili glavne mušterije. Nagađa se da je možda odbio da joj plati, pa su se posvađali. Na mjestu ubistva pronađen je krvavi kolac, pa se zasada sumnja da je Ivana njime brutalno ubijena. Usmrćena je velikim brojem udaraca po glavi i tijelu, prenose Novosti.

Tijelo žene u napuštenom vagonu u nedjelju rano ujutru pronašao je jedan mladić. O tome je obavijestio neke od radnika na željezničkoj stanici.

– Ispričao nam je da je ušao u vagon da uzme ćebe i da je tamo zatekao mrtvu ženu – navode zaposleni. – Rekao nam je i da pozovemo policiju, ali da ga ne pominjemo. Kasnije smo čuli da ga je policija pronašla, ali ne znamo da li je kriv.

Prema informacijama do kojih je došla policija, Ivana Vučetić se prije desetak dana uselila u vagon, očistila ga i sredila. Ljudi sa železničke stanice posljednji put su je videli u noći kada je i ubijena. Šetala je između perona.

Ona je pronađena gotovo naga, bez donjeg djela odeće. Tijelo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu gdje će biti obavljena obdukcija. Ekipa forenzičara beogradske policije dugo je radila uviđaj kako bi otkrila sve tragove zločina, koji bi pomogli da se ubica pronađe i uhapsi.

Related posts