Press SDA: Nemamo razloga da izbjegavamo građane

Deset dana uspješne kampanje već je iza nas, saopštili su jučer članovi SDA Bihaća. Gradski odbor SDA na općim izborima ima 14 kandidata, devet za kantonalnu Skupštinu, četiri kandidata za federalni Parlament, te jednog kandidata za Parlamentarnu skupštinu BiH.
– Kandidati vrijedno rade, od vrata do vrata, izlazimo pred građane u mjesne zajednice, gdje svaku noć držimo i tribine. Sve to jeste fizički zahtjevno, ali mi nemamo razloga da izbjegavamo građane, da im ne uđemo u dvorišta i pokazalo se da smo svugdje dobrodošli. Imamo ogromnu podršku, čak i mnogo građana koji su prije dvije godine dali glasove nekim drugima, ovaj put neće napraviti takvu grešku, kazao je predsjednik SDA Bihać Hadis Jusić. On je najavio pobjedu SDA na izborima, a u preostalom vremenu neće se baviti protukandidatima izuzev ako oni prvi ne počnu.
– Mi smo svoje greške priznali, a na nama je sad da grešaka bude što manje. Naši kandidati nikad nisu bili ni u kojoj stranci osim u SDA i tako će ostati, zaključio je Jusić.

Related posts