Potrošio 50.000 evra da bi izgledao kao vilenjak

Muškarac, koji je život proveo uz plastične operacije i na njih potrošio mnogo novca, kako bi likčio na ljudskog vilenjaka i vanzemaljca, planira nove zahvate.

Luis Padron (26) iz Buenos Ajresa do sada je potrošio 50.000 evra na mnogobrojne plastične operacije, kako bi izgledao kao Plejadijanac, fantazijsko stvorenje između vilenjaka i vanzemaljca.

Sa špicastim ušima kao kod vilenjaka, uvećanim očima i bijelom kosom, Luis izgleda kao da ne dolazi sa Zemlje.

Nakon posljednje operacije, na kojoj mu je vilica slomljenja na pet mesta, Luis je spreman da se podvrgne novim zahvatima, prenosi Daily mail.

“Želio bih da smanjim Adamovu jabuku i da uradim operaciju očiju kako bi dobio izgled mačke”, rekao je Brazilac. Pored toga, želi i da trajno promijeni boju očiju.

Ali ovdje se spisak želja ne završava.

“Želim da uradim fejs lifting, operaciju nosa i stavim kljove među zube”, istakao je on.

Svoj život posvetio je tome da izgleda kao Plejadijac, a zahvaljujući brojnim operacijama, u tome je skoro uspio. Luis izgleda kao da nije sa ove planete.

“Kada sam bio tinejdžer, saznao sam za ova stvorenja. Ona su savršena ljudska bića iz svemira, veoma su blijedi i vrlo visoki, imaju dugu, srebrnu kosu i velike oči. Iznutra se osjećam kao fantazijski lik i to želim da prikažem u javnosti. Do sada sam imao oko 40 operacija na koje sam potrošio oko 50.000 evra”, ispričao je on.

Za samo pet godina “plastični princ”, kako je sam sebe prozvao, imao je šest operacija promjene očiju, dva puta je operisao nos, dok su vrhovi njegovih ušiju preoblikovani, kako bi dobili špicasti izgled.

Posljednja operacija obavljena mu je u Južnoj Koreji. Luisu je tamo vilica polomljena na pet mjesta, a od zahvata se još uvijek oporavlja.

“Morali su da sijeku kost na četiri dijela i da uklone mali dio sa kostiju. Zalijepili su ih sa 10 titanijumskih noktiju koje sada imam i koji su oštri kao dijamant”, objasnio je on.

Pored operacija, Luis redovno izbjeljuje kosu. Sada nosi periku jer je morao da skrati kosu, kako bi mu uskoro bila urađena transplantacija kose vampira.

Related posts