Poginuo jedan od najboljih mostarskih motociklista

Romeo Krešić (1972) iz Mostara poginuo je u saobraćajnojnesreći koja se jučer dogodila na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Višići, općina Čapljina.

Nesreća se dogodila oko 10.45 sati kada su se sudarili Krešić koji je upravljao motociklom i Andrijana Krvavac koja je upravljala vozilom Peugeot. Nakon kontakta motocikla i Peugeota, Krešić je udario u drugi automobil koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Na mjesto nesreće brzo su stigli pripadnici Hitne pomoći Doma zdravlja Čapljina. Nažalost, motociklisti nije bilo spasa. Od zadobivenih ozljeda je preminuo. Uviđaj na mjestu nesreće obavili su pripadnici prometne policije Policijske uprave Čapljina i dežurna kantonalna tužiteljica.

Nakon završenog uviđaja, tijelo preminulog je prevezeno u mrtvačnicu gdje će se po nalogu Tužiteljstva obaviti obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

– Moramo uraditi obdukciju radi utvrđivanja točnog uzroka smrti, a izdan je i nalog da se obave sva druga potrebna vještačenja kako bi se utvrdilo kako je tačno došlo do nesreće, kazala je za Dnevni list, dežurna kantonalna tužiteljica.

Prijatelji i poznanici preminulog Krešića kažu da je čitav svoj život vozio motocikle i da je bio jedan od najboljih vozača motora.

– Uvijek je pazio na sebe i na druge sudionike u prometu. Ne znam kako se ovo dogodilo, a po onome što smo čuli, jedno mu je auto izletjelo malo na cestu. Ostvaren je kontakt i završio je ispod drugog automobila koje je dolazilo iz suprotnog pravca. Pokušao je izbjeći to vozilo i nažalost, nije se završilo dobro, kažu Romeovi prijatelji.

Romeo se motociklom kretao iz pravca sjevera prema jugu, a posljednju riječ o svemu će dati istražitelji.

– U šoku sam od kada sam čuo strašnu vijest. Bio je jedan od najboljih, čak je pomagao mlađima i obučavao ih kako da voze motocikl, kažu poznanici i prijatelji preminulog.

O Romeu svi imaju samo riječi hvale, a od njega su se jučer dirljivim porukama oprostili i na društvenim mrežama.

Related posts