Počela prodaja: Velike gužve, navijači već traže kartu više za utakmicu BiH – Belgija

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine jednu od najvažnijih utakmica u kvalifikacijama za plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine odigrat će 7. oktobra protiv Belgije na Grbavici.

Interesovanje za ovaj susret je veliko, čemu svjedoči i činjenica da se već sada traži karta više za ovaj duel.

Prodaja ulaznica je počela jutros u 9 sati, a kolike su gužve na prodajnim mjestima u Sarajevu, najbolje svjedoči fotografija našeg čitatelja.

– N/FSBiH je do sada primio veliki broj zahtjeva za rezervaciju ulaznica za ovu utakmicu i izvjesno je da će kapacitet stadiona Grbavica biti nedovoljan da primi sve zainteresovane navijače. Zbog ograničenog kapaciteta stadiona, kao i obaveznih sigurnosnih procedura koje nalažu FIFA i UEFA, bit će štampano 10.300 ulaznica za prodaju, a cijene su sljedeće: 30 KM (tribina SJEVER), 30 KM (tribina ISTOK), 20 KM (tribina JUG) – saopćeno je ranije iz N/FSBiH.

U skladu sa ograničenim kapacitetom stadiona Grbavica, te sigurnosnim procjenama, a prema odgovarajućim standardima FIFA-e i UEFA-e, kao i zaključcima nadležnih organa N/FSBiH, prodaja svih 10.300 ulaznica za ovu utakmicu bit će izvršena putem poslovnica ovlaštene partnerske agencije Centrotours.

Related posts