Otac Džanana Muse kandidat SDA za gradonačelnika Bihaća

Iz Gradskog odbora SDA Bihać danas je potvrđeno da će kandidat Stranke demokratske akcije (SDA) za gradonačelnika Bihaća na predstojećim lokalnim izborima biti Rusmir Musa, otac bh. košarkaša Džanana Muse.

Odluku o kandidaturi Rusmira Muse, koji je doktor nauka, jednoglasno je potvrdio Izvršni odbor Gradska organizacija SDA Bihać.

“Naš kandidat će biti kandidat svih građanki i građana Bihaća koji žele pozitivne promjene u gradu, više konkretnih djela, razvojnih projekata i rada, a manje dnevne ili visoke politike. Vjerujemo da će kandidat SDA biti prihvaćen od drugih političkih stranaka koje nemaju svog kandidata, ali prije svega podržan od svih naših sugrađana koji će prepoznati njegove kompetencije i odlučnost da realizira sve zacrtane ciljeve u pravcu pozitivnih promjena za boljitak našeg grada”, istekao je predsjednik Gradske organizacije SDA Bihać Šemsudin Dedić.

Kada je riječ o izbornoj listi za Gradsko vijeće Bihać, nosilac liste je magistrica ekonomije Ines Delić.

“SDA u Bihaću mijenja svoj imidž, jer je nosilac liste po prvi put žena. Naše djelovanje neće biti da kritikujemo nego da ukazujemo šta se može uraditi bolje u našem gradu, a sve što radimo, radimo u interesu građana”, navode iz SDA.

Izvor: Klix.ba

Related posts