“Nije mala stvar kad Italijani pišu o nekome iz BiH”

Otkako je krajem prošle godine osvojio titulu jednog o stotinu najčitanijih blogera u svijetu, Josip Grabovac iz Širokog Brijega, ne silazi s naslovnica italijanskim medija.

”Ova nagrada je preokrenula moj život naopačke, italijanski mediji, u kojima se ne možeš pojaviti tako jednostavno bez velike i jake pozadine, neprestano pišu o mom uspjehu. Ipak doći iz BiH iz malenog mjesta i napraviti ovakav modni uspjeh je velika stvar. I Italiji nije kao u BiH i Hrvatskoj, da se jednostavno može doći na naslovnicu, ne može se platiti, niti dozvoljavaju da se svašta napiše, ovdje jednostavno moraš dobro raditi. Čak su i našli neke članke koji su im bili dovoljan dokaz, da me kontaktiraju za intervju”, kazao je u razgovoru za Bljesak.info Josip.

Naveo je da od nagrade, neprestano stižu nove ponude u Italiji ali i Hrvatskoj.

”Sada se priprema veliki projekt u Hrvatskoj ‘My global fashion award’, gdje ću biti sudionik. Te sam dobio priznanje za tri godine rada u globalnom smislu od Hrvatske, no sada u Italiji, kako su počele pristizati brojne i jako dobre ponude, moram se preseliti u svjetski centar mode, Milano”, rekao je Josip govoreći kako je ovo jako velika prekretnica u njegovom životu.

Josip je bio gost brojnih modnih događaja i predstavljanja novih kolekcija popularnih brandova.

Related posts