Aplikacije za Android koje pomažu kod loše internet veze

Kad trebate doći na brzinu od informacije ili nešto obaviti, a internetska veza koja je dostupna je slaba, korisno je imati neke od ovih aplikacija za Android pri ruci.

Google Go

Google Go je perolaka (pet megabajta) inačica dobro poznate Googleove aplikacije za Android koja će vam pomoći pri surfanju webom kad imate posla s niskopropusnom vezom. Dolazi s ugrađenim glasovnim upravljanjem koje ne treba visokobrzinsku vezu s internetom, a u postavkama možete namjestiti dodatni jezik, kao i manju potrošnju podataka.

Datally

Datally je Googleov alat za praćenje i upravljanje podacima, podržan umjetnom inteligencijom. Omogućava praćenje korištenja podataka, blokiranje aplikacija i servisa koji žderu podatke, kao i prikaz obližnjih Wi-Fi mreža.

Opera Max

Opera Max je besplatna usluga virtualne privatne mreže (VPN) osmišljena kako bi smanjila potrošnju podataka. Radi uštede, internetski promet koji nije enkriptiran bit će preusmjeren na Operine web poslužitelje i algoritme prije no što se nađu na vašem uređaju.

Facebook Lite

Facebook Lite je perolaka inačica Facebookove aplikacije za Android koja nudi gotovo ssve osnovne značajke, osim streaminga uživo, upravljanja grupama i stranicama i još njih par. Stizat će vam sve obavijesti i chat.

Messenger Lite

Messenger Lite je perolaka verzija istoimene Facebookove aplikacije, dobra alternativa i kad niste na slaboj mreži. Nema oglasa i promocija, nema Stories i chatbotova. Samo vi i ljudi s kojima brbljate.

YouTube Go

YouTube Go je verzija popularne Googleove aplikacije za preuzimanje i dijeljenje videa kojoj nije potrebna brza internetska veza.

NetGuard

NetGuard je značajkama bogata aplikacija za vatrozid (firewall) koja će vam dati punu kontrolu nad time koja aplikacija ili servis koristi vašu internetsku vezu.

Uključite štedljivi način rada u vašem pregledniku

Bez obzira koristite li kao web preglednik Google Chrome, Operu Mini ili Mozillin Firefox za Android, u svakom ćete naći štedljivi režim rada. Uključite ga i uštedite do 50 posto na prometu podataka dok surfate, Tportal.

Related posts