Najbrže tamnjenje: Proizvodi za brončano preplanulu kožu

Pretjerano izlaganje suncu odavno nije u modi, prvenstveno zato što nije zdravstveno preporučljivo, ali lijepo preplanulog tena ipak se ne želimo odreći. U tome pomažu idući proizvodi za ubrzano tamnjenje s kojima se preplanulost postiže već za dva dana.

Tinkturin balzam od mrkve za brzo tamnjenje prošlo ljeto bio je hit na plažama i željele su ga mnoge pripadnice nježnijeg spola. Popularnost balzama ne čudi s obzirom da ga je dovoljno koristiti i samo dva dana kako bi se dobila najljepša preplanula put.

Ovoga ljeta mazati se možemo i s drugim sličnim sredstvima, melemima, pekmezima i marmeladama koji znatno ubrzavaju sunčanje.

Možete koristiti melem od mrkve i oraha s mirisom karamele za ubrzano tamnjenje kože, dok pekmez za brzo tamnjenje i brončanu put uz ekstrakt mrkve i oraha sadrži njegujuća ulja nevena i masline koje koža obožava.

Možete pronaći i marmeladu za ubrzano tamnjenje koja sadrži dragocjena prirodna ulja koja bogato njeguju i vlaže kožu.

Želite li svojoj koži pružiti svilenkastu mekoću, njegu, pravi ljetni miris i najljepšu preplanulost u najkraćem roku, uz ove proizvode to ćete sigurno postići.

Related posts