Zavodljiva Albanka Leila Kraja: Ne podnosim rutinu, nemam vremena za gubljenje

Albanska ljepotica Leila Kraja je fotomodel i vlasnica diplome fakulteta političkih nauka. Sudjelovala je u nekoliko izbora ljepote, sportskim takmičenjima i javnim govorima. Za sebe kaže da ima neku vrstu ovisnosti o tome da bude uvijek u pokretu.

Leila je oktrila da je ime dobila po pjesmi “Layla“, jer je njena majka potajno bila zaljubljena u Erica Claptona.

Na pitanje šta želi učiniti u životu, ona kaže da želi mnogo toga.

“Moj odgovor je jednostavan, želim sve. Ne mogu podnijeti dnevnu prosječnu rutinu i nemam vremena za gubljenje“, rekla je Leila.

Ona voli upoznavati različite kulture, zbog čega vrlo rado putuje.

“Moja najveća osobina koja mnogo govori o meni je znatiželja. Moja strast je da se neprestano izlažem raznolikosti, što je i razlog zašto nikada nisam u istoj zemlji duže od tri mjeseca. Ponosim se svojim pasošem i tome koliko je zapravo šaren. Pomogao mi je da postanem zahvalna, puna razumijevanja i otvorena prema različitim mentalitetima. Ja sam kameleon koji sadrži svoj ekskluzivni identitet i mogu se prilagoditi svakom društvu u kojem se nalazim“, kazala je Albanka.

U životu je najviše frustriraju osobe koje su pune mržnje i predrasuda.

“Ili te volim ili brišem. Postoji toliko mnogo problema na ovom svijetu da smatram da je psihički naporno trošiti um i brinuti o drugom pojedincu. Mislim da prosječni čovjek koristi samo 10 posto svog mozga, iskoristimo taj mali iznos kako bi procvjetali i postali promjena u društvu“, istakla je Kraja.

Tri glavne stvari koje najviše voli su hrana, humor i iskrenost.

Related posts