Muževi iz pakla: Jedan suprugu poslao u bolnicu, drugi prijetio puškom

Policija je Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju podnijela izvještaje zbog nasilja u porodici protiv Dobojlije čiji su inicijali Z.B, koji je nanio teške povrede supruzi, kao i lica čiji su inicijali D.Đ. iz Dervente koji je supruzi prijetio lovačkom puškom.

Iz Policijske uprave Doboj saopšteno je da je muškarac Z.B. juče nakon verbalnog sukoba u porodičnoj kući fizički nasrnuo na suprugu, koja je zadobila povrede i prevezena je u dobojsku bolnicu gdje joj je pružena ljekarska pomoć.

Muškarac D.Đ iz Donje Lupljanice, opština Derventa, juče je nakon verbalnog sukoba u porodičnoj kući, puškom prijetio svojoj supruzi, nakon čega se ona “udaljila iz porodičnog domaćinstva”.

Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Derventa, koji su od D.Đ. oduzeli lovačku pušku, za koju nije posjedovao oružni list.

Protiv D.Đ. će, kako se navodi, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen i izvještaj za krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Related posts