Mladoženja rekao gostima da okrenu tanjure na svadbi, a onda neviđeno osramotio mladu

U TRENUTKU kad s voljenom osobom odlučite stati pred oltar i obećati joj ljubav i vjernost do kraja života vjerojatno je zadnja stvar koja vam pada na pamet ideja da vas ta osoba vara.

No, što učiniti kad za prevaru saznate neposredno prije vjenčanja? Dok bi mnogi jednostavno odlučili otkazati vjenčanje i nevjernom partneru pokazati vrata, ovaj je mladoženja iz Singapura odlučio da će svadbe ipak biti i to takve koju nitko od uzvanika neće tako skoro zaboraviti.

Bilo je organizirano raskošno vjenčanje, a onda je mladoženja ustao i pustio romantične snimke sebe i svoje nove supruge. Gosti su bili oduševljeni njihovom ljubavlju sve do trenutka kad su se na snimci pojavile fotografije mladenke kako s drugim muškarcem ulazi u hotelsku sobu, samo nekoliko dana prije vjenčanja.

Sličnu anegdotu podijelio je jedan od gostiju u emisiji poznatog televizijskog voditelja Grahama Nortona.

I ovdje se radi o prevarenom mladoženji koji je ustrajao u održavanju vjenčanja. Kad je ustao održati govor, zamolio je goste da ustanu i okrenu svoje tanjure.

Zbunjenim uzvanicima je zatim objasnio da će neki od njih na tanjurima pronaći crvene točke, te da oni koji ih pronađu trebaju ostati stajati.

Kad se to dogodilo, ostalo je stajati čak osam muškaraca, na što je mladoženja smireno objasnio da su to muškarci s kojima ga je prevarila njegova supruga dok su bili zaručeni, a zatim napustio salu.

Teško je reći tko se našao u neugodnijoj situaciji, ali ove će se svadbe u njihovim obiteljima vjerojatno prepričavati generacijama.

Related posts