Mladići se Audijem zabili u zid, jedna osoba poginula

Mladić iz Preloga, kao putnik u Audiju A5 njemačkih registarskih oznaka, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 5 sati ujutro u Svetom Križu, javlja List Međimurje.

Iz Policijske uprave međimurske javili su da je došlo do slijetanja automobila s kolnika i prevrtanja. Dodaju da su dvije osobe povrijeđene, piše Jutarnji list.

Prizor na mjestu nesreće, tik do crkve u Svetom Križu, bio je stravičan. Vozilo je smrskano, a vatrogasci su rezali krov kako bi došli do unesrećenih. Prije slijetanja u polje kukuruza i prevrtanja, vozilo je udarilo u zid poljoprivrednog objekta koji se nalazi nasuprot crkve: na zidu je ostala velika rupa.

Očevidu su prisustvovali Siniša Šajnović, načelnik Postaje prometne policije Čakovec i Ivana Krnjak, zamjenica općinske državne odvjetnice.

– Mogu vam potvrditi da je u nesreći poginula jedna osoba mlađe životne dobi – kazala je Ivana Krnjak na mjestu nesreće. Riječ je o sedmoj poginuloj osobi na međimurskim prometnicama ove godine.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o 24-godišnjem mladiću iz Preloga te da je u vozilu, navodno, bilo pet mladića, kao i da su svi iz Preloga. Navodno su bili na noćnom izlasku.

Related posts