Misteriozna smrt djevojke u BiH: Nož i cipela otkrivaju da je Marija ubijena?

Okružno tužilaštvo u Doboju još vodi opsežnu istragu da bi se rasvijetlila smrt djevojke Marije Knežević, čiji je obezglavljeni kostur pronađen krajem novembra prošle godine u naselju Gornja Tramošnica kod Pelagićeva.

Mještani ne vjeruju da se devojka ubila. Tvrde da je djevojka ubijena na nekoj drugoj lokaciji te da je pod okriljem noći dovezena i ostavljena u napuštenoj kući u Gornjoj Tramošnici, piše Dnevni avaz.

Petar i Danica Knežević, roditelji Marije, koji privremeno rade i žive u Hrvatskoj, boravili su u svom rodnom selu. Na groblju se pomolili i otputovali u Hrvatsku.

– Roditelji nesretne Marije očekuju profesionalnu istragu – rekao je sveštenik Petar Baotić.

Marija se posljednji put majci u Hrvatsku javila porukom u kojoj je napisala da se više neće javljati zbog kvara na mobilnom telefonu. Od tada joj se gubio svaki trag. Brojne potrage za njom nisu dale rezultate, a roditelji su živeli u neizvijesnosti više od godinu.

Prolaznici su slučajno našli kostur. Interesantno je da je tada pored tijela bio i nož. Jedna cipela bila je na nozi, dok je druga bila u uglu sobe.

Obducent iz Doboja Ljubomir Curkić nije mogao utvrditi uzrok smrti jer se tijelo potpuno raspalo. Roditelji Marije Knežević nisu bili sasvim sigurni da se radi o posmrtnim ostacima njihove kćerke. U međuvremenu su stigli rezultati DNK nalaza te je utvrđeno da je riječ o Mariji, što je donekle roditeljima bila utjeha, jer su znali su da u zemlji leže kosti svoje ćerke.

Related posts