Kompanija koja proizvodi filmske kamere napravila vrhunski telefon

Većina pametnih telefona danas izgleda gotovo identično, ili bolje rečeno kako se tehnologija svodi na isto. Koliko god se kompanije trudile da prouzvedu nešto novo, nešto revolucionarno, obično u istom pravcu razmišlja konkurencija.

Ipak, čini se da je neko odlučio da krenuti drugim putem i predstaviti telefon kakav još niko nije napravio. Da stvar bude zanimljivija, učinila je to kompanija koja nikada do sada nije pravila telefone.

Nažalost, što se više informacija o ovom “anonimnom” telefonu pojavljuje, polako postaje jasno da on nije za svakoga i svačiji džep.

Proizvođač vrhunskih kamera za filmove, RED, prošle godine je najavio da će napraviti telefon kao nijedan drugi, a čini se da je kompanija održala svoje obećanje.

Hydrogen One je premijum telefon koji nije za svakoga jer njegova cijena iznosi 1.195 ili 1.595 dolara, u zavisnosti od toga da li više volite aluminijum ili titanijum.

Ono što ovaj telefon izdvaja jeste 3D iskustvo bez korištenja naočala koje kompanija zove 4-view, ali i modularan dizajn koji dozvoljava postavljanje DSLR objektiva na telefon.

U slučaju da ste spremni da izdvojite traženi novac, nema sumnje da ćete postati vlasnik zaista posebnog telefona.

Related posts