KAMERE SNIMILE UŽAS: Četiri muškarca iznijela djevojku iz paba poslije finala Lige šampiona, pa je silovali i ubili

Djevojka se onesvijestila u pabu, a njena rodbina tvrdi da je ona bila drogirana. Iz paba su je iznijela četvorica muškaraca u 2 sata ujutru i unijela je u zadnji dio kamioneta.Oni su tvrdili da će je odvesti kući. Muškarci, među njima i jedan poznanik, odvezli su je, umjesto kući, u jedan voćnjak gde su je silovali više puta i, tvrdi se, pretukli nasmrt.

Grupa mladića je priznala svoju umješanost u zločin, a policija ih je u četvrtak odvela na lice mjesta, da objasne kako se sve desilo. Na snimku se vidi i djevojka, koja mladićima pomaže da je odnesu do vozila. U pitanju je jedna od prijateljica žrtve, koja je mislila da će je oni zaista odvesti kući i da su joj to prijatelji.

Prema navodima iz policije, djevojka je pronađena isto veče. Kada su je pronašli, oko usta je imala penu, krvarila je iz nosa, a odjeća je bila razbacana svuda oko nje.

-Nong je poznavala jednog od njih. Ona je bila takva, prijateljski raspoložena prema svima. Za nju je bilo normalno da ćaska sa ljudima. Mislila sam da je ona došla s njima i da ih sve poznaje- rekla je ta prijateljica.

Mladić koji je djevojku poznavao tvrdio je da je on kamionet samo odvezao do voćnjaka. Policija je uputila tijelo na obdukciju da bi otkrila da li je djevojka drogirana, kao i tačan uzrok smrti. Rodbina je uvjerena da je djevojka drogirana jer je se ne bi obeznanila tek tako.

Related posts