Jasmin skuplja novac da smanji grudi: Teško mi je disati

Mlada žena koja je pokrenula crowdfunding kampanju kojom želi prikupiti novac potreban za smanjenje grudi javno je progovorila o svojoj molbi.

Jasmin-Alexandra Vlassi (20) iz Stonehousea u Engleskoj uspjela je uštedjeti 1.000 funti, a treba joj ukupno 7.000 funti kako bi platila operaciju smanjivanja dojki.

Na platformi GoFundMe objasnila je kako je dugo razmišljala o tome jer zna da postoji mnogo ljudi koji imaju puno veće potrebe od nje. No ipak je odlučila jer joj je to, kako kaže, posljednja nada za normalan život.

“Mislila sam da vrijedi pokušati jer nisam najbogatija. Morala sam odlučiti na operaciju u privatnoj klinici. Smanjiti grudi želim otkako sam bila tinejdžerica. Ne želim vam pisati svoju tužnu priču jer ne želim nikoga zamarati”, napisala je djevojka u objašnjenju svoje kampanje.

Nešto detaljnija bila je na privatnom Facebook profilu gdje je opisala muke koje prolazi zbog velikih prsa.

“Nakon osam godina borbe da dišem, da se normalno krećem ili bavim nekim aktivnostima, nijedna odjeća mi ne pristaje, dobivam neželjene komentara, osjećam se bezvrijedno, mislim kako sam ja samo dvije izbočine na mojim prsima. Napokon imam šansu da promijenim svoj život. Toliko sam sretna jer želim ovo jako dugo”, napisala je Jasmin-Alexandra.

U razgovoru za britanske medije rekla je da je dobila mnoge prijetnje, a užasno joj je teško bilo nositi se sa svim time.

“Jedna osoba mi je rekla nešto u stilu kako bi me trebalo udariti u grlo i da bi mi trebalo odrezati usta dok sam pod nožem. To mi uopće nije bilo ugodno. Morala sam prestati čitati, užasno sam se prepala u slučaju da me neko stvarno želi ozlijediti”, piše Mail online.

Spremna je na bolan oporavak, jer ju veseli što će imati mnogo kvalitetniji život nakon što prođe operaciju.

Related posts