Gledatelji podijeljenog mišljenja o Georgininoj seriji, pitaju se kakvu poruku šalje

Još i prije nego je osvanula na Netflixu, serija “Soy Georgina” o djevojci Cristiana Ronalda dizala je veliku prašinu. Sada, kada su je gledatelji napokon imali priliku pogledati, reakcije stižu na sve strane.Epizode serije koja je izašla u četvrtak, na dan Georgininog rođendana, neki su već pregledali.

Sa više od 28 miliona pratitelja na Instagramu, partnerica slavnog nogometaša, majka njegove djece, ali i manekenka i poslovna žena, nastojala je opisati koliko se njen život promijenio od prvog susreta s Cristianom.

Mnogi su za seriju ostavili pozitivne reakcije, pišući kako su ih ova 28-godišnjakinja i njen pogled na život, osvojili.

“Jako je stvarna osoba, sviđa mi se kako se odnosi prema siromašnima u svemu što radi”, napisao je neko, no bilo je i onih koji se nisu složili s time.

Učinilo im se da je serija neinspirirajuća i bez ikakve poruke.

“Pokušavam da shvatim poentu serije, ali nikako ne uspjevam. Ona je sretna žena i ima fantastičan život. Novac za nju nije problem, pa je odlučila da to svi vide”, jedna je od reakcija.

A zatim su uslijedila slična mišljenja.

“Mislim da ona nije zaslužila seriju. Razumijem, Cristianova je partnerica, ali on je slavna osoba koja naporno radi da bi dobio novac koji ona troši. S njenog Instagrama, ona je domaćica koja objavljuje svoje luksuzne torbice. To rade Kardashianke. Ne bave se nikakvim dobrotvornim radom, brinu samo o sebi”, još jedan je od komentara na IMDB-u.

Neki su imali i riječi kako je serija poprilično “neugodna” za sve one koji su ispod Gergininog ranga, misleći na njeno bogatstvo.

“Ova djevojka je lijepa i sretna, i Cristiano također, ali iskreno, bogate osobe bi trebale obratiti više pozornosti na okruženje. Imate sretnu djecu jer idete privatnim avionom samo kako bi vidjeli Djeda Mraza ili im kupili odjeću?!?! Razmislite kakav primjer im ostavljate”, poručili su joj.

Nekima je teško palo kako se nekad malo trudi isplati.

“Gledam seriju i sve što mogu reći je – dođavola sa studijama. Imam inženjersku diplomu.. za šta? Trebala sam raditi u trgovini Guccija”, napisala je jedna korisnica, a zatim spomenula kako joj se serija ipak svidjela.

Par koji je u vezi već pet godina, već ranije je spominjao da se jednog dana planiraju vjenčati, a sudeći po dokumentarcu mnogi su zaključili da bi se to moglo desiti uskoro.

“Uvijek joj govorim da ćemo se vjenčati kada se desi taj ‘klik’, kao i sve u našim životima. To bi moglo biti kroz godinu, za šest mjeseci ili već za mjesec dana. U svakom slučaju hiljadu posto sam siguran da će se to dogoditi”, rekao je Ronaldo.

Podsjećamo, Georgina je ovaj vikend proslavila 28. rođendan, a Cristiano ju je iznenadio odlaskom u Dubai sa njihovom porodicom, čestitavši joj rođendan na najvišoj zgradi svijeta.

Izvor: Klix.ba

Related posts