Galaxy S10 će zadržati i senzor otiska prsta na poleđini?

Za Galaxy S10 se vjeruje da će biti prvi Samsungov telefon sa senzorom otiska prsta koji je implemantiran u ekran. Nedavni izveštaji su sugerisali da se južnokorejska kompanija odlučila za Qualcommov ultrasonični senzor treće generacije.

Međutim, najnovije glasine ističu da Samsung neće u potpunosti odbaciti senzor otiska prsta sa poleđine svog narednog premijum telefona.

Samsung je senzor otiska pomjerio na poleđinu kod Galaxy S8 modela, i tu se nalazio na svim narednim premijum telefonima. Međutim, ukoliko su glasine tačne, bar jedan od tri Galaxy S10 modela (koji se pominju za narednu godinu) bi mogao zadržati senzor otiska prsta na poleđini.

Očekuje se da će jedan od tri dolazeća S10 modela imati nešto slabije specifikacije i pristupačniju cijenu, slično kao što je Apple uradio sa iPhone Xr modelom. Ukoliko se ovo obistini, moguće je da će upravo ovaj model implementirati standardni senzor otiska na poleđini.

Pomenute informacije je potrebno uzeti sa rezervom, a istinitost navoda ćemo saznati naredne godine kada Samsung bude predstavio Galaxy S10.

Related posts