Fatalna i vruća Wanda tjera Raiolu od Icardija

Iako su proteklih mjeseci ‘pod svoje’ željeli Icardija uzeti mnogi najutjecaniji menadžeri u svijetu fudbala, o Icardijevoj karijeri isključivo brigu vodi njegova supruga Wanda. U svom poslu atraktivna manekenka se vrlo dobro snalazi, u dva navrata je potpisala produženje ugovora s Interom, a sve je izvjesnije da će uskoro sudjelovati i u velikom transferu.

Onim što radi zadovoljan je i sam Icardi, pa o novom menadžeru ni ne pomišlja.

“Mauro je sretan mojim radom i nikad mu nije palo na pamet da mijenja menadžera. On je vrhunski igrač i naravno da mnogi u njemu vide zarade, ali ostaje sve u porodici. Poštujem i Raiolu, ali želim nešto da razjasnim. Isključivo se ja bavim i bavit ću se ugovorima i budućnošću moga muža”, kazala je Wanda.

Za Icardijeve usluge se već od ranije interesuju najveći svjetski klubovi, što je potvrdila i Wanda, no imena nije željela otkrivati u razgovoru za italijanske medije.

“Za Maura su se počela zanimati dva velika kluba. Obzirom da ja vodim brigu o njegovoj budućnosti, red je da ih saslušam, procijenim uvjete i samu situaciju. Imena? Ne bih o tome”, dodala je.

Related posts