4 flert-taktike kojima neće odoliti ni jedan muškarac

Često su lijepe, pametne, seksipilne i uspješne žene – solo! Jednostavno im iz nekog razloga ne uspijeva zavesti željenog muškarca – pa čak ni onog koji nije baš kao lik iz bajke. Međutim, postoje 4 načina zavođenja kojima se ni jedan muškarac ne može oduprijeti, piše miss7.com.

1. Pokaži svoju veselu stranu

Kad razgovaraš s muškarcem koji ti se sviđa, nemoj biti smrtno ozbiljna. Pokaži svoj smisao za humor. Naime, muškima je humor vrlo poželjna pa čak i seksi karakteristika kod žena.

2. Budi strastvena

Budi puna strasti kad mu pričaš o svojim hobijima. Osim toga, moraš mu pokazati da si sve drugo – samo ne dosadna. Dakle, kad mu pričaš o svom putovanju, neka se divi tvom sjaju u očima.

3.Osjećaj se dobro

Budi mirna, staložena i samouvjerena te nemoj stalno čupkati i povlačiti majicu. Ako „nosiš“ šarm i samopouzdanje – već si na pola puta.

4. Ne pokazuj ludo oduševljenje

Možda ti se on jako, jako sviđa, ali nemoj se baš raspametiti ako te slučajno pogleda. Nemoj se keziti, buljiti zadivljeno u njega, potvrdno kimati glavom i stalno treptati okicama. Naprotiv – ponašaj se kao da je tek prije pet minuta privukao tvoju pažnju. Razgovaraj kratko s nekim drugim, reci mu da moraš nekog nazvati…Neka se on malo potrudi oko tebe jer – na koncu – on je sretnik jer si mu ti odlučila dati šansu.

Related posts