Dok čekaju selektora: Zmajevi saznali ime prvog protivnika u 2018. godini

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine početkom 2018. godine ponovo će gostovati na tlu Sjedinjenih Američkih Država. Protivnik Zmajevima 31. januara naredne godine bit će selekcija Meksika.

Prema informacijama koje je objavilo nekoliko američkih stranica koje se bave online prodajom ulaznica, selekcija BiH, koja je trenutno bez selektora, četvrti prijateljski susret sa Meksikom odigrat će u San Antoniju.

Stadion Alamodome kapaciteta 64.000 sjedećih mjesta ugostit će novi duel Zmajeva i El Trija, nakon što su tri prethodna međusobna susreta odigrali u Atalanti i Chicagu (dva puta).

Svi zainteresovani za ovaj susret već na nekoliko različitih online platformi koje se bave prodajom ulaznica mogu kupiti karte za susret reprezentacija Meksika i Bosne i Hercegovine. Najjeftinije ulaznice za ovu utakmicu dostupne su po cijeni od 43 dolara (84 KM) i sežu sve do nevjerovatnih 487 dolara (952 KM)

Meksikanci su za razliku od najboljih bh. fudbalera izborili plasmana na Svjetsko prvenstvo u Rusiji narednog ljeta, pa će prijateljski okršaj sa Zmajevima za njih biti dobra prilika za uigravanja. Za nasljednika Mehmeda Baždarevića ovaj susret će najvjerovatniji biti debitantski na klupi naše nacionalne selekcije.

Related posts