Bingo otvara hipermarket na mjestu tek zatvorenog Konzuma u Zenici i zadržava radnike

Najveća poslovnica Konzuma u Zenici u Shopping centru Džananović zatvorena je prije dva dana, a 4. augusta od 14 sati na istom mjestu bit će otvoren Bingo centar – 186. poslovni objekt ove tuzlanske firme, potvrđeno je za Klix.ba.

Zeničane je prije dva dana iznenadila informacija da je u toku inventura u najvećem objektu Konzuma, a tokom noći sa Shopping centra Džananović skinuta je i Konzumova svjetlosna reklama. Tada je za Klix.ba iz više izvora potvrđeno da se u Zenici otvara još jedan objekt Binga koji će Zeničanima ponuditi raznovrsnu ponudu kao i prvi hipermarket u naselju Lukovo Polje.

Glasnogovornica Binga Tatjana Paunoski danas je za Klix.ba potvrdila da će Bingo u petak, 4. augusta, u 14 sati svečano otvoriti novi objekt u Zenici.

“Hipermarket prodajne površine 3.500 kvadratnih metara u svom asortimanu imat će bogatu ponudu prehrambenih i neprehrambenih artikala. Prostor u kojem je bio Konzum u vlasništvu je kompanije Bingo već duže od godinu dana, a to je ujedno i jedini prostor u Zenici u kojem je bio Konzum, a u kojem će od sada biti Bingo”, izjavila je Paunoski.

Svi uposlenici Konzumove poslovnice u Zenici od danas su dio Bingovog tima i iz ove kompanije su im poželjeli dobrodošlicu.

Više informacija bit će poznato na dan otvorenja objekta.

Related posts