Bihaćki košarkaši Dino Kečanović i Kenan Mulić na okupljanju kadetske reprezentacije BiH

U Tuzli je danas počelo kontrolno okupljanje potencijalni kadetskih reprezentativaca Bosne i Hercegovine. U organizaciji RKS Tuzla i OKK Slobode, potencijalni kadetski reprezentativci BiH trenirat će za vikend u Mejdanu.

Selektor reprezentacije Admir Prašović sa pomoćnicima za vikend u Mejdanu će moći imati na uvid sve najbolje što nudi ova regija, te odabrati one najbolje koji će moći predstavljati kadetsku košarkašku reprezentaciju Bosne i Hercegovine na predstojećim takmičenjima.

Na širem spisku potencijalnih U-16 reprezentativaca BiH našli su se: Dino Đozić, Emir Krajinović, Amsal Delalić, Edhem Vikalo, Safet Šerifović, Njegoš Dobrić, Emir Loznica, Omer Muminović, Dušan Jovanović, Rade Sininković, Dino Dedić, Dragiša Cvijanović, Kristijan Tomić, Rijad Ćatal, Kerim Šabić, Tarik Islamović, Semir Zoletić, Ismar Imamović, Dino Kečanović, Kenan Mulić, Ahmed Harbaš, Kemal Kulanić, Anis Nuhić, Adam-Sanjin Mujagić.

Danas je na rasporedu još jedan trening, dok bi sutra trebali da odigraju međusobnu utakmicu između sebe čime će se staviti tačka na i na okupljanje u Tuzli. – piše sportsport.ba

Related posts