Znakovi koji odaju ženu kojoj je potreban seks

Kada je žena konstantno nervozna, obično se u šali kaže da joj fali seksa. Međutim, postoji niz činjenica koje mogu da vam jasno daju do znanja da je apstinencija zavladala njenim životom.

Do sada ste se već sigurno upoznali sa svim dobrobitim seksa, a cijela poenta ovog intimnog čina je najprije uživanje, a potom i bolje zdravlje, zadovoljstvo kojim zračite, osmjeh na licu i jednostavno dobar osjećaj koji se vidi. Međutim, baš kao što se prepoznaje da seksa ne manjka kod nekoga, isto tako se vidi i da je apstinencija u povoju.

Mnogo je znakova koji otkrivaju da žena prosto vapi za muškim dodirom i da dugo nije imala odnose. Ukoliko se bar malo budete udubili u njeno ponašanje, vrlo lako možete da otkrijete da li krizira ili je seksualno namirena.

Na vama je da to prepoznate, a ako je sušni period u pitanju, možda možete nešto i da učinite povodom toga.

Fizički znakovi apstinencije

Pospanost

Zbog nedostatka prirodnog sedativa – hormona oksitocina, koji se luči tokom orgazma, žena može da provodi besane noći, prevrćući se po krevetu.

Stariji izgled

Kalogen, koji se proizvodi prilikom redovnih polnih odnosa kožu čini glatkom i svilenkastom. Zbog nedostatka kalogena žena može da izgleda starije nego što jeste.

Progesteron, koji tijelo proizvodi tokom seksa, uklanja akne na licu. Ženu kojoj treba seks otkriva i njeno ponašanje:

Iživljava se na drugima

Nedostatak endorfina utiče na percepciju svijeta oko nje.

Često uzima lijekove protiv bolova

Žene koje se češće seksaju nemaju problema sa manjkom oksitocina. Tokom seksa izlučuje se hormon oksitocin, koji djeluje poput morfina pa ublažava bolove i grčeve.

Stalno je bolešljiva

Intimni odnosi povećavaju količinu antivirusnih antitela za 30 procenata.

Redovno zaboravlja sve i svašta

Seks utiče na poboljšanje cirkulacije, a bolja cirkulacija znači i bolji rad mozga, poboljšava pamćenje i učenje novih stvari.

Nezadovoljna je sa samom sobom

Vjerovali ili ne, nedostatak seksa utiče na žensko samopouzdanje.

Related posts