Bihać: Nakon Bužimske počele pripreme za asfaltiranje Cervačkih brda

Započeli pripremni radovi za asfaltiranje tri bihaćke ulice. Nakon asfaltiranja Bužimske, na red su došli i pripremni radovi za asfaltiranje Cervačkih brda. Najduža je to dionica puta u sklopu KFW projekta, na kojoj se već nekoliko dana odvijaju radovi.

Nova kanalizaciona mreža najznačajnija je investicija koja je ikada došla u Bihać, a koja je istovremeno ostavila izrovane ulice. Pune ruke posla imat će radnici na asfaltiranju i uspostavljaju telekom i elektro instalacija. Najviše posla ima u Ceravačkoj ulici jer je to i najduža dionica na kojoj se radi.

A da asfaltiranje ne ovisi samo o izvođačku radova, potvrdilisu nam i u Zavodu za prostorno uređenje. U telefonskom razgovoru su nam kazali da dinamika asfaltiranja drugih preostalih 27 ulica ovisi o radovima Telekoma i Elektrodistribucije, koji sada vrše postavljanje nove telekom i elektro mreže.

Danas smo ove radove zabilježili u Mušanovića mahali. Odmah po završetku ovih radova, sva mehanizacija i ljudstvo bit će preseljeni na asfaltiranje, kako bi se uništene ceste vratile u prvobitno stanje. – piše rtvusk.

Related posts