Zimzograd ove godine na tri lokacije u srcu Banje Luke

Zimzograd Banja Luka održat će se 5. put po redu u srcu ovog grada u periodu od 01. decembra 2017. do 02. januara 2018. godine, na Trgu Krajine, parku Petar Kočić i na ulici Kralja Petra I Karađorđevića.

Zimzograd će ove godine donijeti dosta noviteta i sadržaja za cijelu porodicu, nove mlade generacije i sve posjetioce iz zemlje i regiona, najavljuju organizatori.

Više od 60 izlagača iz čitave Bosne i Hercegovine upotpunit će raznovrstnost ponude i zadovoljiti sva čula naših posjetilaca. –

– Zimzograd je zabilježio nevjerovatnu posjećenost prethodnih godina, a ove godine upotpunili smo naš program sa Fanta Meet up-om i zvijezdama YouTube scene koji će se održati na ulici Kralja Petra I Karađorđevića između Trga Krajine i parka Petar Kočić. Tokom mjeseca decembra imaćemo šest tinejdžerskih zvijezda You Tube-a koji će upotpuniti naše vikende, a to su: Muđa i Ćale, Yasserstain, Marija Žeželj, Zvoganj, Davor Gerbus i Jana Dačović. Odlučili smo se na ovaj korak, jer smo primjetili da su nove generacije nadmašila očekivanja Zimzograda sa prošlogodišnjim meet up-om sa Janom Dačević, koji je trajao više od 7 sati. Digitalizacija i globalizacija je sveobuhvatno primjetna i u našem društvu, te djeca i mladi umjesto kreativnih radionica, više biraju svoje idole preko You Tube servisa. Na ovaj način želimo u duhu praznika da ispunimo njihove želje i zahtjeve prema nama kao organizatorima Zimzograda – rekao je Marko Šiniković, portparol Zimzograda.

On je naveo da pored YouTube programa ove godine će biti i dnevni program, kao i koncerti.

– U sklopu dnevnog programa svakog dana imaćemo DJ-eve, tamburaše, saksofoniste, duo i tri sastave, a oni će nas zabavljati u sklopu After work party programa koji smo napravili za sve naše posjetioce. Tu su i tri novogodišnje noći koje organizuje grad Banja Luka, ali i Dječija Nova godina za naše najmlađe – istakao je Šiniković.

Zimzograd će ukrašavati desetine hiljada lampica i svjetlosnih efekata, a tu je i zabavni park za sve generacije.

Related posts