Udaje se Rada Manojlović

Teško je prebrojati koliko je već puta do sada pjevačica Radmila Manojlović (32) izjavila je da je u svom kolegi Harisu Berkoviću (23) pronašla sve ono što je godinama kod muškarca priželjkivala.

Iako je od nje mlađi devet godina, daleko je ozbiljniji i odgovorniji od svih momaka s kojima je imala prilike da se susretne te je već nakon nekoliko mjeseci zabavljanja odlučila da s njim započne zajednički život.

Kako ističe, vrlo brzo on je postao njena najveća ljubav, podrška ali i zaštitnik pored kojeg se osjeća jačom i sigurnijom. Svoju budućnost ne vidi bez njega i samo je pitanje vremena kada će mu se obećati na večnu ljubav.

Međutim, pored mnogobrojnih obaveza oko karijere, za sada nema mnogo vremena tome da se posveti. Ipak iznenadna svadba njenog brata po ocu Nenada izazvala je u njoj čudne emocije i navela ju je na razna razmišljanja o sopstvenom vjenčanju.

“Kada se Nenad oženio, osećala sam se nekako čudno. Bilo mi je potrebno nekoliko dana da dođem sebi i shvatim šta se zapravo dogodilo. Ima 42 godine i sestra i ja smo mislile da nikada neće stati na “ludi kamen”. Pozitivno nas je iznenadio. Venčanje je bilo veoma emotivno, a mladenci su bili preslatki”, priča Rada za ‘Story’ i otkriva kako je svoje vjenčanje i vjenčanicu zamišlja još kao mala.

“O tome sam razmišljala još kao devojčica gledajući crtani film “Pepeljuga”. Oduvek sam maštala da se udam u raskošnoj, širokoj i dugačkoj venčanici poput njene. Vidim da su danas popularni “sirena” modeli, ali ja nisam za to”, kaže pjevačica i objašnjava kako misli da je će biti dobra žena:

“Reći ću samo da sam ja osoba koja je veoma poželjna za život udvoje, potpuno sam drugačija od svih žena koje poznajem. Nikada ne postavljam pitanja, poput onih gde si bio, šta si radio, ali podrazumevam da me taj neko dovoljno voli da me neće okolo brukati i dovoditi u neprijatnu situaciju. Ne pravim ljubomorne scene i smatram da je u jednoj vezi najvažnija sloboda”, poručuje Rada.

Related posts