Tri najbolje besplatne aplikacije za navigaciju

Ove aplikacije pomoćiće vam da najlakše i najbrže pronađete put do vašeg odredišta

Ljeto je i dalje u punom jeku i mnogi već uživaju u ljetovanju, dok se neki tek spremaju da provode ljetnje dane van grada. Ukoliko se i vi spremate na put, ove 3 besplatne aplikacije za navigaciju za Android i IOS pomoćiće vam da brže i lakše pronađete vašu destinaciju.

Google Maps

Sa mapama koje pokrivaju preko 220 zemalja, Google maps ima ogromnu bazu podataka koja obuhvata nezamisliv broj destinacija. Uz to, za skoro svaku destinaciju dobićete podatke kao što su broj telefona, radno vrijeme, veb sajt, fotografije tog mjesta, kao i druge korisne informacije. Google maps posjeduje i glasovnu navigaciju, street view kao i uživo prikaz prometnosti saobraćaja na ulicama.

Waze

Waze je aplikacija koja predstavlja spoj navigacije i društvene mreže. Njeni korisnici mogu da prijavljuju stanje na putu, saobraćajnu gužvu, policijske patrole, radove na putu ili bilo šta što može da ometa rutu. Waze uživo prati sve ove podatke i shodno tome predlaže najbrži put.

Here

Pored glasovne navigacije i live traffic funkcije, ova aplikacija korisnicima pruža i mogućnost korišćenja navigacije bez interneta.

(Telegraf.rs)

Related posts