The Sun o ljubavi Džumhura i srpske manekenke: Jako su bliski

Damir Džumhur je nakon historijske pobjede na Sankt Peterburg Openu postao prvi teniser iz BiH koji je osvojio ATP titulu. Zahvaljujući ovoj velikoj pobjedi Džumhur je sada u top 40 na svijetu, što je najviši rang koji je ijedan bosanski teniser dostigao.

Damir se već neko vrijeme zabavlja sa srpskom ljepoticom Dejanom Živković, a britanski list The Sun jučer se raspisao o vezi između 24-godišnje Dejane i našeg najuspješnijeg tenisera.

Dejana i Damir zabavljaju se tek četiri mjeseca, ali za to vrijeme par se jako zbližio. Ljepotica je Damirova najveća obožavateljka, a bila je u Rusiji i za vrijeme Sankt Peterburg Opena i navijala za našeg tenisera.

“Trudimo se da cijenimo svaki momenat koji uspijemo provesti skupa. Kad god je u prilici, ona putuje sa mnom i gleda moje mečeve, a to meni jako puno znači. Osvojila me svojim izgledom i stilom”, rekao je Džuhmur o svojoj djevojci.

The Sun ističe kako Dejana broji preko 100,000 pratilaca na Instagramu, gdje redovno postavlja i slike sa Damirom. List podsjeća da je Dejana stekla slavu u Srbiji nakon što je 2011. godine bila učesnica u reality emisiji Srpski Top Model.

Manekenka se prethodno zabavljala sa srpskim golmanom Vladimirom Stojkovićem, kao i rukometašem Vladom Mandićem.

Related posts