Studentica se udaje za ruskog tajkuna nakon što su je izabrala njegova djeca u bizarnom showu

Studentica Julija Svenšikova (29) udat će se za ruskog oligarha Konstantina Šerbinina (55) nakon što su je izabrala njegova djeca u bizarnom showu “Milioner za brak”.

Blizu 2.000 djevojaka prijavilo se za učešće sa željom da postanu supruga naftnog tajkuna i uživaju u luksuznoj vili, jahti i privatnom avionu. Mladenku je izabralo njegovo petero djece od kojih je dvoje starije od nje. Ovo će mu biti šesti brak, a kako je najavio ujedno i posljednji.

Julija se preselila u Moskvu iz malog mjesta na istoku Sibira i nije imala novca. Radila je pola radnog vremena i studirala.

“Neustrašiva sam. Donijela sam odluku da se preselim u Moskvu i uradila to. Došla sam praznih džepova. Na to se ne bi svako usudio. Danas sam pobijedila”, kazala je pokazujući dijamantni prsten.

Budući suprug kazao joj je kako spektakularna, ljubazna i otvorena, što ga je kupilo.

“Dala si mi proljeće i to mi mnogo znači. Osjećam tvoju iskrenost, cijenim to. Muškarci su lovci i morate razumjeti to. Ne vole lagan plijen. Moja djeca su sve što sam imao. Danas sam izabrao tebe. Nikada nisam imao djevojku kao što si ti”, rekao je milioner.

Dodao je kako je sretan jer je upoznao ženu koja ne želi njegov novac, već njegovo srce.

Njegova djeca su bila brutalno iskrena, a neke od kandidatkinja su i uvrijedili.
“Tata voli visoke djevojke, ali ne toliko”, “Ne trebaju nam detektivi u porodici, nisu prikladni za nas”, “Nisu nam potrebni čudaci”, “Šta će ona u showu? Otac želi mnogo mlađe”, samo su neke od izjava.

Šerbinin je imao pet brakova i dvije ozbiljne veze. Poručio je da mu je ovo posljednji.

“Tata, želimo da budeš sretan. Uvijek ćemo te podržavati i na tvojoj smo strani. Nadam se a je ovo pravi izbor za tebe i da ćete biti veoma sretni i zaljubljeni. Također, nadamo se još jednom bratu ili sestri”, kazala su njegova djeca.

Related posts