Što rade svi muškarci kad varaju

Jeste li se ikada pitali vara li vas vaš partner?

Iako postoji puno različitih razloga zašto muškarci varaju, uključujući nedostatak samopouzdanja, čistu požudu, emocionalno i/ili fizičko nezadovoljstvo, postoje gotovo isti obrasci ponašanja takvih ljudi, kojima svjesno, no najčešće nesvjesno otkrivaju šta rade. Evo na šta mislimo.

1. Promjena ponašanja

Ako ste već neko duže vrijeme u vezi, svog muškarca znate uzduž i poprijeko kakav je. Znate kako se ponaša kada je sretan, uzbuđen, pod stresom, ljut, živčan i slično. Jedan od najboljih načina kako da vidite da se nešto čudno događa jest ako primijetite da on po novom djeluje izvan svojih tipičnih i predvidljivih obrazaca ponašanja. Ako počinjete osjećati kako više nemate jasni uvid u njegovu osobnost, to bi mogao biti poziv na buđenje.

2. Počeo je više paziti na svoj izgled

Je li vaš partner odjednom zabrinut oko toga kako izgleda, dok ga sve donedavno nije uopće bilo briga kakav će izaći iz kuće? Ako je odjednom postao opsjednut svojim izgledom te je uveo velike promjene, ne mora nužno značiti da ima drugu, no moglo bi. Vaše sumnje trebale bi biti dublje, ako vam ne može objasniti razloge takve nagle promjene.

3. Udaljuje se od vas

Jeste li već počeli primijećivati kako vas ignorira te je sve manje zainteresiran za vas i život koji imate zajedno? To nije iznenađujuće za muškarce koji varaju, jer takvi imaju običaj svu svoju energiju i pažnju usmjeravati na neko drugo mjesto, odnosno drugu ženu. Ako se to počelo često događati, uzmite u obzir i činjenicu da je možda nevjeran.

4. Izaziva svađe

Pitate se zašto to radi? Mnogi muškarci koji varaju traže načine kako odvratiti svog partnera od toga da shvati što se događa te na taj način prebacuju njegovu pažnju na druge stvari. Također, to može i značiti da on samo pronalazi povod da se povuče iz tog odnosa. Drugim riječima, svađe postaju izgovori za prekid, a nije ih teško započeti, obzirom da varanje često izaziva emocije poput razdražljivosti i stresa.

5. Odbija seks

Naravno da će biti dana kada će muškarac odbiti seks, zbog stresa na poslu, koje čašice previše, bolesti, umora i slično. No, ako se ne možete sjetiti kada je zadnji put spavao s vama, to je problem koji nipošto ne smijete ignorirati.

6. Želi više privatnosti

Njegov mobitel stalno mu je u rukama ili na bešumnom, telefonske razgovore više ne vodi pred vama, nego u drugoj sobi, često izlazi sam ili s prijateljima, počeo je brisati poruke i razgovore na društvenim mrežama itd. Sve je to zbog činjenice da kada muškarci varaju, njihova sposobnost da zadrže svoju privatnost jest važan dio iluzije njihove nevinosti. Dakle, ako ste primijetili kako on odjednom želi više privatnosti nego ikad prije…

Related posts