'SJEDIO SAM 5 METARA OD TOG MJESTA, SKORO SI SLETIO NA MENE' Khabib otkrio zanimljivu anegdotu: U skandaloznom incidentu zamalo stradao slavni glumac!

Ovih dana se pojavila vrlo zanimljiva, a do sada nepoznata informacija, vezana za incident nakon UFC-a 229 u T-Mobile Areni u Las Vegasu, prenosi Fight site.

Epilog čitave ove vrlo ružne priče je drakonska novčana globa za Nurmagomedova koji je zaradio pola milijuna dolara kazne i 9 mjeseci suspenzije. McGregor je, s druge strane, prošao puno blaže sa samo 50 tisuća dolara kazne i 6 mjeseci bez nastupa.

No, Khabib je mogao platiti i puno veću novčanu sumu da je slučajno sletio na slavnog holivudskog glumca Leonarda DiCaprija. Naime, upravo je DiCaprio bio samo nekoliko stolica udaljen od mjesta gdje je Nurmagomedov planirao “naskočiti” na Dillona Danisa. A kada je nastao kaos i naguravanje “Orao” je umjesto na Danisa gotovo s dvije noge skočio na slavnog glumca.

“On sam mi je to rekao”, otkrio je UFC prvak u recentnom pojavljivanju na Match TV-u

“‘Sjedio sam pet metara od tog mjesta i gotovo da si sletio na mene’ – to mi je rekao”, dodao je Dagestanac prepričavajući svoj razgovor s Leonardom DiCapriom, čestim gostom na UFC-ovim eventima i velikim MMA fanom.

Nasreću, to se nije dogodilo. DiCaprio je ostao netaknut, a sada se može pohvaliti u najmanju ruku zanimljivim i uzbudljivim iskustvom iz Las Vegasa. Vidjeti makljažu UFC boraca “iz prve ruke” u ovom slučaju ima upravo to značenje!

Related posts