Sjećate li se fatalne Saške koja je porno snimcima ucjenjivala fratra? "U kućnom sam pritvoru, ispričat ću vam priču iz prve ruke"

Modričanka Saška Kovačević imala je turbulentnu 2017. godinu. Nema medija koju ovu atraktivnu crnu nije pomenuo, jer cijeli slučaj bio je i više nego interesantan, kako za javnost, tako i za žutu štampu, koja je napravila spektakl od cijele priče. Godinu dana kasnije Saška se nalazi kod kuće! Istina, u kućnom pritvoru, u kojem će se nalaziti do maja sledeće godine. Ekskluzivno za portal Pravdabl, Saška Kovačević je progovorila o svemu od kada je stavljena na stub srama.

– Preživila sam sve i svašta. Hapšenje, pritvor, mediji, sudovi, puštanje na slobodu, izdavanje novog naloga za vraćanje u pritvor, bjekstvo, potjera i onda ponovo u istu ćeliju i sve isto iz početka – započinje emotivnu priču Saška Kovačević, pa nastavlja:

– Prošlo je, a sada čekam da prođe kućni pritvor. Od izlaska iz pritvora, dala sam samo jedan interviju jer sam bila ograničena davanjem bilo kakve izjave zbog vođenja sudskog procesa. On je još uvijek u toku, ali se uskoro privodi kraju, pa ću biti u mogućnosti da vam ispričam već obećanu priču iz prve ruke. Moramo biti još malo strpljivi. Ja sam naravno nastavila da se bavim sportom, u suštini radim na sebi u svakom pogledu. Kako u edukativnom smislu tako i u sportskom. Nastavila sam se školovati, u kućnom pritvoru ću imati sasvim dovoljno vremena za sve to. Iskoristiću vrijeme da nešto dobro uradim za sebe. U toku je unošenje nekoliko sprava za treniranje u stan, jer želim održati fizičku formu i najvjerovatnije izaći na binu u “bodyttnessu” poslije završetka kazne, tako da se pripreme približavaju. Svi koji se bave bodybildingom i bodyttnessom znaju da treba mnogo odricanja, vremena i istrajnosti i sa ishranom i sa treninzima – ističe Saška.

Velika medijska pompa joj je sada najmanje potebna.

– Moj krug prijatelja je mali, kao što se može vidjeti na mom jedinom instagram prolu “saskakovacevic_official”. Svi ostali proli pod mojim imenom kao i fan page stranice nisu moje i ne znam ko stoji iza njih. Stekla sam i nova poznanstva kroz sve ovo, a neke ljude sam skroz izbrisala iz svog života. Tako je to u životu, samo oni pravi nastave da te prate – napominje Saška Kovačević.

Portal Pravdabl je pitao da li se neko pojavio da joj zarobi srce, odgovor je bio brz i munjevit:

– Što se tiče ljubavnog života, za sada samo za to mogu reći: SLOBODNA SAM!!!

Oni koji znaju tvoju situaciju porede te sa Svetlanom Ražnjatović, koja je bila u identičnoj situaciji.

– Da, ja i “Ceca nacionale” nanogavicom oko noge, hahahaha! Ali, ima istine, fatalne i uspješne žene, spremne da sve prođu u životu. Ceca je na kraju pobijedila. Sad sam sve uvjerenija da ći i ja iz cijele priče izaći kao pobjednik, pogotovo kada budem smjela pričati o stvarima koje su mi zagorčale život – zaključila je Saška Kovačević.

Podsjećamo, afera koja je potresla Katoličku crkvu u BiH otkrivena je lani u avgustu u okviru akcije “Steroid”.

Sveštenik se obratio istražnim organima te su Sašku i njenog momka uhapsili nakon što im je dao 15.000 KM u označenim novčanicama. Zbog ucjene su optuženi i njen dečko Aleksandar Vasiljević iz Doboja te Milo Joksimović iz Modriče. Vasiljevića optužuju i zbog lažnog predstavljanja, jer se više puta sveštenika predstavio kao inspektor SIPA. Joksimović je optužen zbog neovlaštenog snimanja, kao i zbog krađe dvaju satova, boce alkoholnog pića te 50 KM iz župnog ureda.

Related posts