Silva: Ne znam i ne mogu pričati o transferu Neymara u Real Madrid

Kapiten ekipe PSG-a Thiago Silva kazao je u razgovoru za francuske medije da su pojedini naslovi u medijima tačni, ali nije želio detaljnije komentarisati transfer Brazilca Neymara u Real Madrid.
Posljednjih dana sve je aktuelnija tema da bi bivši nogometaš Barcelone mogao napustiti Pariz i karijeru nastaviti u Kraljevskom klubu, a povodom tih špekulacija novinari u Francuskoj pitali su kapitena PSG-a o mogućem odlasku sunarodnjaka.

“Ne znam ništa i ne mogu da pričam za Neymara. Znamo da neki naslovi u medijima ne odgovaraju stvarnosti, dok su neki drugi istiniti”, rekao je Thiago Silva, pa nastavio:

“Ne mogu ništa reći o njegovom transferu. Nadam se da će ostati kod nas, još imamo mnogo posla koji trebamo tek uraditi. Već nam je pomogao na mnogo načina, zahvaljujući njemu i radu kompletnog tima postali smo još prepoznatljiviji”, kazao je Silva.

Podsjećamo, nedavno je Brazilac Marcelo kazao da će Neymar jednog dana sigurno igrati u Real Madridu, a treba napomenuti da će on u srijedu upravo na Santiago Bernabeu igrati proti Kraljeva u meču osmine finala Lige prvaka.

Neymar je 2017. godine napustio Barcelonu, a ove sezone odigrao je ukupno 27 utakmica na kojima je postigao 17 pogodaka.

Related posts