Severina u depresiji, mogla bi ostati bez starateljstva nad sinom

Pjevačica Severina Kojić mogla bi ostati bez starateljstva nad sinom Aleksandrom zbog novog skandala kada su u medijima objavljene njene eksplicitne fotografije, tvrde beogradski advokati.

Fatalna Splićanka i njen bivši partner Milan Popović već godinama vode ljutu borbu na sudu, a njene nove fotke koje su osvanule na internetu idu u korist “kralju bakra”.

Pravnik Nebojša Perović objašnjava zašto Milan sada ima veću šansu da dobije puno starateljstvo.

“Zbog vapaja za gledanošću i slušanošću, pjevačice poduzimaju promiskuitetne radnje. Sigurno je da će maloljetno dijete prije imati normalno djetinjstvo i razvijati se u normalnu ličnost pored oca koji je poslovni čovjek. Ključnu ulogu u ovome ima Centar za socijalni rad, koji treba procijeniti da li je podobno da dijete živi i raste pored mame koja pokazuje svoje golišave slike”, objašnjava Perović i dodaje da fotke nisu jedini razlog zbog kojeg bi sud mogao dodijeliti starateljstvo Popoviću.

“Ukoliko je majka promiskuitetna, za dijete nije korisno da raste pored nje. Imajući u vidu djelatnost kojom se bavi gospođa Kojić, očigledno je da ona ne može u dovoljnoj mjeri posvetiti pažnju i brigu prema djetetu. Ne može adekvatno vaspitavati dijete jer zbog pjevanja često odsustvuje od kuće”, zaključuje advokat.

Severina se nije oglašvala povodom novog skandala. Pojedine nastupe je otkazala i još nije objavila novi album iako ga je najavila za septembar.

Mediji navode i da je u depresiji te da strahuje kako će je ljudi osuđivati, a dodatan pritisak joj stvara i što će porodica njenog muža Igora Kojića biti ponovo zbog nje u medijima.

(Avaz)

Related posts