Seksi Italijanka sve dalje od sporta: Mač u korice, bikini je glavni

Iako još slovi za jednu od najtalentiranijih mačevalki u Italiji, 20-godišnja Antonela Fiordelisi, čini se, iz dana u dan sve više se udaljava od sporta.

Bivša reprezentativka Italije, koja je još bez značajnih sportskih rezultata, je, kako prenose mediji na Čizmi, očito uvidjela da može mnogo više ponuditi u drugim sferama nego u sportu.

Već neko vrijeme slovi za jednu od najseksepilnijih sportistkinja svijeta, u posljednje vrijeme se dala u svijet mode, a uskoro bi mogla krenuti u glumačke vode.

Djevojku iz Salerna šira javnost je upoznala prošle godine, kada je objavljena njena seksi prepiska sa tadašnjim napadačem Juventusa, a danas Milana Gonzalom Iguainom.

Tada je fatalna Antonela optužila proslavljenog fudbalera da joj je tražio da mu pošalje fotografije na kojima je naga. Nekoliko dana kasnije shvatila je da je pretjerala, te se izvinila Argentincu. Tada je privukla pažnju medija, koji i dan-danas u stopu prate Italijanku, koja je za kratko vrijeme postala Instagram senzacija. Na ovoj društvenoj mreži prati je preko 600.000 fanova, koje svakodnevno časti seksi fotografijama.

Za nju je još davno počelo ljeto, a to potvrđuju fotografije na kojima Italijanka gotovo pa ne izlazi iz bikinija. Posljednjih dana boravi na jednoj od plaža na Sardiniji, gdje je samo potvrdila status jedne od najzanosnijih sportistkinja. Da li je opravdano ostavila mač po strani ili ne, pokazaće vrijeme.

Related posts