Sedam stvari kojima se previše opterećujete u ljubavnoj vezi

Prestanite analizirati stvari koje nisu bitne onoliko koliko vi to mislite i posvetite se vašem i njegovom zadovoljstvu….

Zašto mu treba toliko vremena da vam odgovori na poruku.

Kada niste zajedno, najvjerovatnije vrijeme ne provodi gledajući u ekran smartphonea. Kada uhvati vremena, javit će se.

Zašto izbjegava razgovor, a forsira poruke.

Svi trube kako je više zagrijan muškarac koji češće zove nego što piše poruke. No hajmo biti realni, 2017. je godina. I svi pišu poruke. I nije da se vaša veza svodi samo na dopisivanje i da ne razgovarate s njim uživo čim se vidite.

Analiziranje najmanjeg detalja njegovog horoskopa.

I vašeg. I kompatibilnosti vaših znakova i podznaka. I zbog čega vam zvijezde nisu naklonjene. Doista nije bitno. Posvetite se jedno drugome i nemojte sve shvaćati previše ozbiljno.

Zašto ponekad spomene bivšu vezu.

Ne, to ne znači odmah da još uvijek pati za njom. Ona jednostavno postoji, baš kao i vaši bivši i potpuno je normalno da se ponekad spomenu u razgovoru.

Zašto priča o vašim planovima za budućnost.

A vi još niste sigurni imate li vas dvoje uopće budućnosti. Jednostavno uživajte u trenutku. Nema ništa loše u maštanju i kovanju planova, a ako je to ono što i vi želite i uspijete to postići, bravo za vas.

Zašto vam ne ‘lajka’ baš sve što objavite.

Samo zato što ste zajedno ne znači da trebate jedno drugome lajkati svaku misao, fotografiju, pjesmu… Niti trebate pridavati pažnju tome zašto nešto nije lajkao.

Šta stvarno znači da mu je potrebno ‘samo njegovo vrijeme’.

Budimo realni, potrebno je i vama vaše. Ponekad želite uživati u društvu prijateljica, dobre knjige ili jednostavno sebe same. Baš kao i on. To što nemate potrebu svaku sekundu provoditi zajedno nije zabrinjavajuće nego zdravo.

Related posts