Razvodi se bivša Miss Hrvatske: Muž joj iz BiH završio iza rešetaka zatvora

Bivša hrvatska Miss Universe Ivana Delač otkrila je da je prije dva mjeseca predala papire za razvod te da se sa 12-godišnjim Noom preselila na novu adresu.

Njezin suprug Ivica Đolo je prije četiri mjeseca ponovo završio iza rešetaka zatvora u Remetincu. Đolo je rođen u Širokom Brijegu, u Bosni i Hercegovini, biznismen i predsjednik malonogometnoga kluba Nacional.

Zaradio je tada svoju prvu prijavu za pokušaj oružanog razbojništva. U maju je pištoljem pokušao opljačkati mjenjačnicu na Malešnici, no spriječio ga je vlasnik M. L. koji se pohrvao s njim te ga izgurao napolje, prenosi Jutarnji.

Također u maju, USKOK je protiv Đole i još trojice njegovih saradnika podignuo optužnicu jer su na prodaji gradskih stanova varali potencijalne kupce. Uhapšeni su bili lani u koordiniranoj akciji policije, a lakovjernim kupcima lažno su se predstavljali kao suci, sudski i gradski službenici.

Kako Ivana Delač otkriva, nakon što je njezin suprug završio iza rešetaka, prije četiri mjeseca otvorila je paralelni svemir informacija za koje uopće nije znala.

Istakla je kako joj je bilo teško čitati senzacionalističke naslove u medijima o svom suprugu.

Related posts