Prosinečki zadovoljan pobjedom: Iskoristili smo lošu postavku Južne Koreje

Zmajevi su slavili golovima Edina Višće, koji je kompletirao hat-trick, a ovo je ujedno bila i najbolja utakmica bh. tima otkako je na klupi Robert Prosinečki.

– Bili smo bolji i zasluženo smo pobijedili. Zahvaljujem domaćinu na gostoprimstvu i korektnoj igri. Želim im mnogo sreće na Svjetskom prvenstvu. Nama preostaje da se sada fokusiramo na prve utakmice Lige nacija – rekao je Prosinečki, piše N/FSBiH.

Selektor reprezentacije BiH priznao je da kako nije očekivao ubjedljiv trijumf, ali je sretan zbog pobjede njegovih izabranika.

– Sretan sam što smo ostvarili dobar rezultat i pobjedu. Imali smo dugo putovanje, pred igrače nismo stavljali neke posebne zahtjeve, a naglasak je bio na tome da odigramo utakmicu i da sve protekne bez povreda. I fizička sprema je bila izazov za nas, prije svega zbog vremenske razlike od sedam sati. Ipak, uspjeli smo se naspavati, aklimatizirati i na kraju smo slavili – rekao je Prosinečki nakon utakmice, dodavši:

– Mislim da Južna Koreja nije dobro postavila odbranu. Ostavili su nam prostora za kontre, što smo iskoristili i postigli tri gola.

Izvor: Faktor

Related posts